Råstekt rotsakspytt med ost och rökt bog

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Kastar ut vintern med en lyxig rotsakspytt. En billig, enkel och färgstark middag.

Ingredienser

  • 200 gram morot
  • 200 gram palsternacka
  • 200 gram rotselleri
  • 100 gram kålrot
  • 200 gram rökt sidfläsk
  • en gul lök
  • en centimeter röd chili
  • 200 gram halloumiost, eller fetaost
  • Instruktioner

    Tärna centimeter stora kuber av 200 gram morot, 200 gram palsternacka, 200 gram rotselleri, 100 gram kålrot och 200 gram rökt sidfläsk. Hacka en en gul lök och en centimeter röd chili. Fräs allt i olivolja på medelstark värme tills allt är genomstekt. Salta och peppra. Tärna 200 gram feta- eller halloumiost och lägg i mot slutet av stekningen. Avsluta med lite nedklippt gräslök. Salta och peppra. Servera med äggula. Klart.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben