Fetaostfylld lövbiff

Serverar: 6 portioner

Mmmm

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 1 msk olja
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • Fyllning
  • 100 g fetaost
  • 5 st oliver, svarta
  • ½ rödlök
  • 1 st ägg, gula
  • 1 krm svartpeppar, grovmald
  • Instruktioner

    Fyllning: Smula fetaosten. Kärna ur oliverna och hacka dem. Hacka lök och persilja. Blanda alla ingredienser till fyllningen. Lägg ut 2 av lövbiffarna på en skärbräda. Bred ut fyllning på en av biffarna, inte riktigt ända ut i kanten. Lägg ihop biffarna och fäst med tandpetare. Pensla biffarna på båda sidor med olja, salta och peppar. Gör likadant med resten av biffarna. Lägg dem i kyl eller kylväska tills de ska grillas. Grilla ett par minuter på båda sidorna. Skär upp dem före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Strebbe 13 november 2009

    Det står i beskrivningen att man ska hacka persilja men i ingredienslistan står det ingenting om någon persilja. Vänligen ändra detta så man vet hur mkt det ska vara. Tycker annars att det låter riktigt gott och tänkte testa det ikväll.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben