Fetaostfyllda paprikor

Serverar: 4-6 portioner

Goda paprikor.

Ingredienser

  • 4-6 paprikor (röda)
  • 400 g fetaost
  • 5 msk olivolja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 5-10 blad färsk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Dela (och kärna ur) paprikorna i två delar på längden. Koka dem i lättsaltat vatten i två minuter. Ta upp dem och skölj dem med kallt vatten.
    2. Mixa osten med de andra ingredienserna till en kräm. Smaka av med salt och peppar.
    3. Fyll paprikahalvorna med ostmassan och grädda i ugn i 175 grader i ca 30 minuter. Eller grilla dem i aluminiumfolie.
    4. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben