Fetaostfyllda paprikor
Serverar:
4-6 portioner
Goda paprikor.
Ingredienser
4-6 paprikor (röda)
400 g fetaost
5 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
5-10 blad färsk basilika
Salt
Peppar
Instruktioner
Dela (och kärna ur) paprikorna i två delar på längden. Koka dem i lättsaltat vatten i två minuter. Ta upp dem och skölj dem med kallt vatten.
Mixa osten med de andra ingredienserna till en kräm. Smaka av med salt och peppar.
Fyll paprikahalvorna med ostmassan och grädda i ugn i 175 grader i ca 30 minuter. Eller grilla dem i aluminiumfolie.
Servera med en sallad.
Liknande recept
Paprika och rödlöksfräs
4.5
15 min
2
2
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Teriyakikyckling med purjo och paprika
4
4
1
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
4.7
4
8
Blandostpaj med paprika & purjo
45 min
4
Fyllda paprikor
4.4
4
2
Kyckling med grillad paprika och mozzarella
4.3
4
5
Fetaostfylld fläskfilé
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!