Fetaostgratinerad smörgås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En liten aptitretare. Röran kan göras klar i förväg.

Ingredienser

  • 4 skivor vitt bröd, helst bondbröd
  • 100-150 g fetaost
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • 4-6 msk crème fraiche
  • 1 msk färsk mejram, hackad (valfritt)
  • 1 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Smula osten och hacka vitlöken fint. Blanda crème fraiche, mejram och olja. Allt kan köras i en mixer om man vill.
    2. Fördela röran på bröden och grädda i 200 grader tills de börjar få färg. Ringla över lite extra olivolja och servera genast.
    3. Serveras gärna med en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Gillsan 5 augusti 2008

    Riktigt smarrigt. Snabbt och lätt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben