Smakrik smörgås till soppa

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

God smörgås till ex potatis och purjolökssoppa. Snabbt och lätt att göra.

Ingredienser

  • 4 st stora skivor fiberfranska
  • 4 st skivor rökta eller kokta skinkskivor
  • 2 st smältbar ost i skivor,gärna cheddar
  • 10 cm purjolök
  • 25 g smör
  • 3 msk olivolja
  • Instruktioner

    1. Kantskär brödet och bred bordsmargarin på alla skivorna. Lägg på skinkskivorna.
    2. Skär purjolöken tunnt och fördela över skinkan.Lägg sedan på osten och lägg ihop bröden 2 och 2.
    3. Stek på medelvärme i smör och olivolja på båda sidor tills bröden är gyllenbruna och osten börja smälta.
    4. Skär bröden diagonalt och servera dem varma.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben