Fiber- och fruktbröd

Serverar: 20 portioner

Snabbt svänger du ihop detta saftiga bröd med All-Bran flingor, russin och aprikoser.

Ingredienser

  • 4 dl vetemjöl
  • 3 dl farinsocker
  • 4 tsk bakpulver
  • 3 dl All-Bran Regular, Kellogg´s
  • 2 dl russin
  • 1 dl hackade torkade aprikoser
  • 3 dl filmjölk
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Rör ihop de torra ingredienserna och därefter filmjölk. Lägg degen i en brödform som täcks med bakpapper.
    3. Baka brödet i mitten av ugnen i 35-40 minuter. Låt brödet svalna lite innan det tas ur formen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben