Fiberrika nougatkakor
Serverar:
30 portioner
Dessa smarriga och knapriga kakor bakas i långpanna.
Ingredienser
9 dl fiberhavregryn
3 dl råsocker
2 msk sirap
3 tsk bakpulver
275 g smör, smält
250 g nougat
Instruktioner
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll över det smälta smöret. Smörj och bröa en långpanna.
Häll upp smeten och grädda i 175°C i 12–15 minuter. Ta ut långpannan och hyvla över nougaten. Låt svalna och skär upp kakan i bitar.
Liknande recept
Farmors nougatkakor
4.4
20-24
13
Fiberrikt naanbröd
3
6 h
16-20
Chips fiberrika med mjöl eller glutenfritt
4 min
Nougatkaka
4.8
9
Fiberrika brytbröd
Sivs Havre- och Nougatkaka
4.7
3
Müsli
5
45 min
1
1
Kycklinggryta med cider och morötter
1 h
4
Björnbärspaj
4.5
6
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!