Filé med Mango Chutney

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Den här rätten går att göra med både fläsk- och kycklingfilé. Den blir supergod vilket som.

Ingredienser

  • 1 fläskfilé eller filé av kykling
  • 1 röd paprika
  • 1/2 grön burk Mango Chutney
  • 1 tsk Sambal Oelek
  • 2 1/2 dl mellangrädde som vispas för sig
  • 1 stor vitlöksklyfta
  • 1 msk curry
  • Instruktioner

    1. Mixa paprika, Mango Chutney, Sambal Oelek, vitlök och curry. Vispa grädden fluffig och vänd försiktigt ner mixen i grädden. Lägg filén i botten av en gratängform och häll gräddmixen över. Grädda i 20 minuter i 225 grader.
    2. Servera med ris eller potatis och en riktigt god sallad!
    3. Smaklig måltid // mvh Jenny!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Mine 7 december 2009

    Riktigt gott!! Kör dock en mindre lightvariant och tar vanlig grädde istället eftersom jag är en riktig gräddoman:)))

    tycons 18 januari 2011

    Toppenrecept, ska ta med lite bacon nästa gång, men bara för att jag tycker om det. Gick hem hos alla :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben