FILIPINSK PIPPI

Serverar: 4 portioner

Lätt att göra om man är många. Gör den helst kvällen innan.

Ingredienser

  • 1 rensad kyckling
  • SÅS
  • 1 msk margarin
  • 1 msk senap
  • 2 msk soya (kinesisk / japansk)
  • 2,5 dl grädde
  • 1 ½ msk malen grönpeppar
  • 4 dl creme fraiche
  • Instruktioner

    Lägg den rensade kycklingen i en ugnsform. Smält fett och häll i resten av ingredienserna till såsen i en kastrull. Låt sjuda. Häll sedan alltsammans över kycklingen. Låt allt stå och dra några timmar. Gärna över natten. Värm i ugn 200 grader ca 15-20 min. Servera med ris och sallad.

    Liknande recept

    5
    2 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben