Lumpia Shanghai

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Detta är filipinska vårrullar som jag fick lära mig att göra av en filipinsk kvinna i Stockholm.

Ingredienser

  • 1 st lök
  • 1 st morot
  • 1 st bladselleristjälk
  • 400 gr fläskfärs
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Fett att steka i
  • Frusna vårrulleblad 21 x 21 cm
  • Instruktioner

    Finhacka lök, morot och selleri. Bryn det i lite fett så att det får lite färg. Blanda ner fläskfärsen och bryn den tillsammans med grönsakerna. Salta och peppra efter egen smak, men ett tips är att vara lite försiktig. Tina vårrullebladen och lägg ca en matsked av färsröran på bladet. Rulla ihop och forma till små vårrullar. Lägg dem i en form och pensla lite matfett på dem. Grädda i ugn på 200 º i ca 20 minuter. Serveras med ris och stark sötsur sås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben