Serverar: 36 portioner
Tid: 1 timme
En jättegod limpa som passar till mycket, Soppa ex Svärfars favorit;-)
Rör ihop allt till en smet (mjölet sist) Bred ut i en smord långpanna. 125grader i 45 minuter öka till 175 grader i 15 minuter. Låt svalna på och under duk. Skär i fyrkanter, Blir 4 st fyrkanter, Går jättebra att frysa.
Det godaste bröd jag ätit på mycket länge...kan starkt rekommenderas....och vad enkelt.
jättetack! Alla i vår familj tycker om den.
Mycket god limpa! Får högsta betyg av mej :)
Tack för ett enkelt och gott matbrödsrecept......Jag kommer att baka detta bröd fler gånger....Nu ska vi avnjuta brödet min gubbe och jag. Tack igen.
Tyckte väldigt mycket om den här limpan. Får högsta betyg av mej :)
var i ugnen ska man grädda limpan?