1. Blanda alla torrra ingredienser
2. Rör ner fil,olja och sirap blanda väl.
3. Häll upp smeten i två välsmorda och bröade 1,5 l formar.
4. Grädda i 170° ca 1,5 tim.
Jättegoda och så enkla att baka! Så många poäng som det går att få! Ulla J
plommonpaj7 november 2008
Verkligen en super god limpa! Den ska jag göra mer av!! Väldigt smidigt med att bara röra ihop ingredienserna och grädda!
Tina_S4 mars 2009
Jättegott bröd!
Disen28 mars 2009
Jättegott. Lätt att göra. Kommer att baka detta bröd fler gånger. Högsta betyg för ett mycket smakfullt bröd.
Kram Disen
ros30 juli 2009
Hej!
Jag bakade detta bröd i dag med russin, solros- och linfrö
Ett lättbakat och jättegott bröd
Högsta betyg får du för ett smakfullt och gott bröd
Mvh Ros!
Darkanna30 november 2009
Mina limpor blev mycket mörkare, men saftiga och goda! Använde linfrön, solrosfrön och russin i. Underbart, för sött tyckte sambon, men då passar en stark hårdost bra!
sessa7919 september 2010
åh vilket underbart bröd.. älskar att det var så lätt att blanda ihop...
sipika13 december 2013
Går det att minska mängden av sirap?
Bappi10 februari 2015
Underbart bröd som ska bakas igen.
Full pott med stjärnor!
/kram
Bappi17 februari 2015
Varje kommentar som jag ger från min egen kokbok här inne fastnar inte här. Skriver om:
Jag häller ut smeten i en ugnspanna ca 25 x 30 cm. Gräddar i ca 1 timme. Får ut tre limpor. En på kortsidan och två från långsidan.
Toppenrecept som nu är bakat av mig flera gånger/ kram
Jättegoda och så enkla att baka! Så många poäng som det går att få! Ulla J
Verkligen en super god limpa! Den ska jag göra mer av!! Väldigt smidigt med att bara röra ihop ingredienserna och grädda!
Jättegott bröd!
Jättegott. Lätt att göra. Kommer att baka detta bröd fler gånger. Högsta betyg för ett mycket smakfullt bröd. Kram Disen
Hej! Jag bakade detta bröd i dag med russin, solros- och linfrö Ett lättbakat och jättegott bröd Högsta betyg får du för ett smakfullt och gott bröd Mvh Ros!
Mina limpor blev mycket mörkare, men saftiga och goda! Använde linfrön, solrosfrön och russin i. Underbart, för sött tyckte sambon, men då passar en stark hårdost bra!
åh vilket underbart bröd.. älskar att det var så lätt att blanda ihop...
Går det att minska mängden av sirap?
Underbart bröd som ska bakas igen. Full pott med stjärnor! /kram
Varje kommentar som jag ger från min egen kokbok här inne fastnar inte här. Skriver om: Jag häller ut smeten i en ugnspanna ca 25 x 30 cm. Gräddar i ca 1 timme. Får ut tre limpor. En på kortsidan och två från långsidan. Toppenrecept som nu är bakat av mig flera gånger/ kram
Ps Bröar med vetekli