Filmjölkslimpa med Gojibär

Serverar: 1 portioner

Tid: 1 timme

Grovt bröd som inte smakar grovt

Ingredienser

  • 5 dl fullkornsrågmjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 2 dl gojibär
  • 1 dl pumpafrön
  • 4 ½ dl filmjölk
  • 1 dl mörk sirap
  • Instruktioner

    1. Sätt på ugnen 150 grader Lägg bakplåtspapper i en brödform Blanda torra ingrédienserna förutom gojibär och pumpa Tillsätt vätskan När allt är blandat tillsätt bär och pumpa Häll i formenGrädda längst ned i ugnen ca 60 min.
    2. OBS, vid en hushållsassistens ska vätskan i först sedan de torra ingredienserna.
    3. Lycka till !

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben