Filmjölkslimpa
Serverar:
2 portioner
Tid:
1 timme 20 minuter
Ett gott och mustigt bröd
Ingredienser
5 dl vetemjöl
2 dl grahamsmjöl
3 dl rågsiktsmjöl
2,5 dl rågkross
1 dl vetekli
1/2 dl vetegroddar
1 tsk salt
4 tsk bikarbonat
1 l lättfil
2 dl mörk sirap
Instruktioner
Sätt ugnen på 175°
Blanda alla torra ingredienser tillsammans. Häll i filmjölk, sirap och rör om ordentligt. Smörj 2 st avlånga formar och fördela degen. Grädda längst ned i ugnen i ca 1 timme 10 min.
Liknande recept
Filmjölkslimpa
4.4
1 h
36
6
Sonjas Filmjölkslimpa
5
1 h 30 min
6
5
Monicas filmjölkslimpa
5
2
1
Cinnas filmjölkslimpa
2 h 15 min
10-12
Filmjölkslimpa med Gojibär
1 h
1
Filmjölkslimpa med lingon
4
1 h 15 min
1
Marinas filmjölkslimpa
1 h 45 min
Filmjölkslimpa från SPA
4.9
1 h 50 min
2
11
Filmjölkslimpa
5
2
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!