Filodegsrullar med dadlar och ädelost

Serverar: 16 portioner

Frasiga rullar med gott innehåll.

Ingredienser

  • 4 färska filodegsark
  • 100 g ädelost, t ex Kvibille ädel
  • 100 g urkärnade dadlar, hackade
  • 2 msk smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Dela filodegarken på mitten så det blir 8 stycken. Lägg 2 bitar på varandra och riv 1/4 av ädelosten över degen. Strö över 1/4 av de hackade dadlarna på osten. Rulla ihop från kortsidan. Gör resterande filodegsrullar likadant.
    2. Hetta upp en stekpanna och stek rullarna ca 5 minuter i smör på medelvärme så osten hinner smälta och de är gyllene i färgen. Skär i bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben