Filosnurror med chèvre och skinka
Serverar:
8 portioner
Drinkgodis...
Ingredienser
½ pkt Scan Örtagårdskryddad skinka i tunna skivor
8 ark fryst vårrulledeg ca 20 x 20 cm
200 g chèvre
½ dl kesella
Instruktioner
Ugn 225°C.
Tina arken något och dra isär dem. Lägg dem i en fuktig handduk.
Mixa chèvre och kesella.
Bred försiktigt ut ostblandningen på arken, låt 2 cm kant vara utan fyllning. Fördela 5-6 skinkskivor på arket.
Lägg på ett ark och rulla ihop till hårda rullar.
Pensla med lite vatten i skarven, rullarna kan frysas här. Skär rullarna och ställ dem på en plåt med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen ca 8 minuter. Servera dem varma eller ljumma.
Liknande recept
Toscanska grönsaker med skinka och chévre
30 min
4
Crêpes med keso och skinka
3.7
6
Skinka som i en dröm
4.5
30 min
4
3
persiljesås med ris och skinka
4
20 min
2-3
1
skinka/kassler/korv och potatislåda
4.2
1 h 20 min
2-4
7
Tjälknöl på färsk skinka
4.5
8-10
6
Smördegspaket med skinka och persilja
4.5
45 min
4
2
Köttfärsrulle med ost och skinka
4.1
1 h
4
15
Skinka i persiljesås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!