Filosnurror med chèvre och skinka

Serverar: 8 portioner

Drinkgodis...

Ingredienser

  • ½ pkt Scan Örtagårdskryddad skinka i tunna skivor
  • 8 ark fryst vårrulledeg ca 20 x 20 cm
  • 200 g chèvre
  • ½ dl kesella
  • Instruktioner

    1. Ugn 225°C.
    2. Tina arken något och dra isär dem. Lägg dem i en fuktig handduk.
    3. Mixa chèvre och kesella.
    4. Bred försiktigt ut ostblandningen på arken, låt 2 cm kant vara utan fyllning. Fördela 5-6 skinkskivor på arket.
    5. Lägg på ett ark och rulla ihop till hårda rullar.
    6. Pensla med lite vatten i skarven, rullarna kan frysas här. Skär rullarna och ställ dem på en plåt med bakplåtspapper.
    7. Grädda mitt i ugnen ca 8 minuter. Servera dem varma eller ljumma.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben