Fish'n'chips med rödspätta

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Första försöket med frityrsmet, gott blev de!

Ingredienser

  • 2-3 färska rödspättafilér
  • 8-10 potatisar
  • Frityrsmet
  • 1 dl mjöl
  • ½ tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • ½ dl mjölk
  • 0.75 dl öl
  • 1 ägg
  • Remouladsås
  • ½ dl majonäs
  • 1 dl bostongurka
  • Lite pressad citron
  • ½ finhackad rödlök
  • Salt
  • Peppar
  • Kajennpeppar
  • Chilipulver
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Skala, dela och fritera potatisen.
    2. Frityrsmet: Blanda torra ingredienser, blanda sen ner resten. I med fisken och ner i fritösen på 180 grader.
    3. Remouladsås: Blanda majo och boston, blanda i kryddor och pressa o citron. Smaka av.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben