Fisk & feta på röd-grön röra

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Snabbt ihopkastat men grymt gott

Ingredienser

  • 400 g vit fisk
  • 200 g fetaost
  • 1 purjolök
  • 1 stor röd paprika
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Olivolja
  • Peppar
  • Instruktioner

    Strimla purjolöken fint och glansa den på mellanvärme i en stekpanna. Strimla paprikan tunt och fräs med den ett tag. Häll lite olja i botten på en ugnsform och bred ut grönsaksfräset ovanpå. Torka av fiskfiléerna, salta och peppra dem på båda sidor. Lägg ut dem i formen och smula sen fetan över alltihop. Häll matlagningsgrädden över. Slutligen pepprar du och sprinklar en del olivolja över hela härligheten. Kör sedan formen i ugnen, 200 grader, i 20-25 minuter. Jag serverade med ris och en schysst coleslaw.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben