Jättegod och snabblagad fiskrätt.
Ingredienser
600 g fiskfilé, tex torsk
1 tsk salt
2 dl skalade räkor
2 dl fraiche (av valfri fetthalt)
1 msk hummerfond
1 dl riven ost (max 17%)
3-4 morötter
1 stånd broccoli
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skär fisken i 4 portionsbitar. Salta och lägg dem i en smord ugnsfast form.
Blanda räkorna med fraiche och hummerfond. Klicka räkröran på fisken och toppa med riven ost.
Grädda fisken i mitten av ugnen 15-20 minuter. (Brukar ta lite längre tid.)
Ansa broccolin, skala morötterna och koka i lättsaltat vatten.
- Servera med ris eller potatis.
Liknande recept
Kommentarer (0)
Relaterade Artiklar
Japansk matlagning
Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...