Fisk under kryddig topp

Denna god fiskrätt gjorde föräldrarna på en förskola där jag har jobbat...

Ingredienser

  • 600 g torsk eller sejfilé
  • 75 g margarin
  • 1 dl ströbröd
  • ½dl hackad persilja
  • ½dl hackad gräslök
  • ½-1dl hackad dill
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 fiskbuljongtärningar, smulade
  • Instruktioner

    Lägg den tinande fiskfiléerna i en smord form. Blanda det smälta matfettet med övriga ingredienser och bred det över fisken. Grädda i mitten av ugnen 20-25 minuter på 200 grader. Serveras med kokt potatis och kokt broccoli. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    3.4
    1 h 20 min
    2
    11

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben