Fiskarens frestelse

Serverar: 4 portioner

En favorit

Ingredienser

  • 300 g krossad tomat
  • 1 strimlad purjulök
  • 1 msk dill
  • 500 g torskfilé
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl chilisås
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Fördela tomatkross, purjolök och dill i en smord ugnsfast form. Lägg på fisken, salta och peppra.
    2. Blanda crème fraiche och chilisås, bred detta över fisken. Strö över osten. Gratinera i ugn 175 gr i ca 30 min.
    3. Servera ris och en god sallad till

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    hagelskuren 15 november 2009

    Ska ha detta till middag imorgon. Låter så lätt och gott så jag måste prova.

    MosterA 31 januari 2011

    Detta vart jättegott!! Kunde inte låta bli att även ha i Surimi och Kräftor i lake. Men det här kommer jag att göra flera gånger. Tack för receptet! /Anne-Lie

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben