Fiskbiffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket gott!!

Ingredienser

  • 400 g torsk
  • 150 g kokt pressad potatis
  • 1 ägg
  • ½ dl mjölk
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Ströbröd
  • Vetekli
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    Koka potatisen och pressa den. Dela torsken i bitar och kör den i en matmixer med ägget, salt och citronpeppar. Blanda ner potatisen och mjölken och rör till en fin smet, låt vila kallt en stund. Blanda ströbröd och vetekli och krydda med salt . Forma färsen till platta biffar och panera dem i ströbrödsblandningen. Stek dem gyllenbruna i smör. Servera med kokt potatis, skirat smör eller remouladsås, en god sallad , rivna morötter och citronklyftor att pressa på biffarna.

    Liknande recept

    1
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben