Fiskbiffar i kokosmjölk

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb och lättlagad fisk med smak. Jag tar fisk och kryddor som finns hemma den dagen. Prova dig fram med kryddorna då sambal oelek och currypasta är stark

Ingredienser

  • 400 g lax och / eller torskfilé
  • 1 ägg
  • ½-1 dl ströbröd
  • Salt
  • Peppar
  • Smör
  • 1 burk kokosmjölk, á 400 ml
  • ¾ tsk sambal oelek (eller cyrrypasta)
  • Instruktioner

    1. Mixa fisken. Blanda i ägg, ströbröd, salt och peppar Forma biffar som stekes i smör ca 2 minuter på varje sida. Häll i kokosmjölken och samal oelek eller currypasta, låt små puttra i ca 5 minuter.
    2. Severa med ris, couscous, matvete.....
    3. Går bra att frysa

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben