Fiskbiffar

Serverar: 6 portioner

Jättegoda fiskbiffar som även barnen gillar. Receptet kommer från min bok Barnens bästa mat.

Ingredienser

  • 850 g fiskfilé torsk, sej, kolja
  • 350 g kokt potatis
  • 2 ägg
  • 2 dl mjölk
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Panering
  • 4-6 msk ströbröd
  • 2-4 msk vetekli
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Kör fisken, ägg och kryddor i mixern. Pressa eller mal potatisen, tillsätt mjölken och rör försiktigt.
    2. Blanda fisk och potatissmeten. Smaksätt smeten.
    3. Forma till biffar och panera dem med ströbröd. Stek dem sakta på svag värme.

    Liknande recept

    1
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben