Ett annorlunda sätt att servera fisk, med salsa.
För en riktig het salsa, ta mer tabasco.
489 kalorier per portion
Ingredienser
400 g sej
1 dl vetemjöl
2 msk smör
Salt
Salsa
1 röd lök
1 msk olja
400 g krossade tomater
Några droppar tabasco efter smak
1 msk äppelcidervinäger
2 tsk socker
Salt
Peppar
250 g körsbärstomater
½ gurka
3 dl ris
Instruktioner
- Hacka löken till salsan, fräs i olja i en kastrull. Tillsätt tomater, tabasco, vinäger, socker, salt och peppar. Koka utan lock 10 minuter. Halvera körsbärstomaterna, dela gurkan mitt itu, gröp ur kärnorna, tärna gurkan.
Lägg tomater och gurktärningar i en skål, häll på tomatsåsen.
- Dela fisken i 8 biffar, skär skåror i dem och vänd i mjöl. Stek fisken i smör i en stekpanna, salta.
Servera med ris och salsa.
Liknande recept
Kommentarer (0)