Fiskbiffar med salsa

Serverar: 4 portioner

Ett annorlunda sätt att servera fisk, med salsa. För en riktig het salsa, ta mer tabasco. 489 kalorier per portion

Ingredienser

  • 400 g sej
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 msk smör
  • Salt
  • Salsa
  • 1 röd lök
  • 1 msk olja
  • 400 g krossade tomater
  • Några droppar tabasco efter smak
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 tsk socker
  • Salt
  • Peppar
  • 250 g körsbärstomater
  • ½ gurka
  • 3 dl ris
  • Instruktioner

    1. Hacka löken till salsan, fräs i olja i en kastrull. Tillsätt tomater, tabasco, vinäger, socker, salt och peppar. Koka utan lock 10 minuter. Halvera körsbärstomaterna, dela gurkan mitt itu, gröp ur kärnorna, tärna gurkan. Lägg tomater och gurktärningar i en skål, häll på tomatsåsen.
    2. Dela fisken i 8 biffar, skär skåror i dem och vänd i mjöl. Stek fisken i smör i en stekpanna, salta. Servera med ris och salsa.

    Liknande recept

    1
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben