Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Dessa fiskburritos blir goda med vilken vit fisk som helst. Jag rekommenderar kyld guacamole och inte sådan som säljs i helkonserv, eftersom den kylda inte innehåller några tillsatser.
Krydda koljafilé med 2 krm salt. Blanda chilipulver, spiskummin, pressad vitlök och olivolja i en liten skål. Grovhacka romansallad, skär paprika i tärningar och tomater i tunna skivor. Skär lime i klyftor och skölj alfalfagroddar. Lägg alla grönsakerna i varsin skål. Häll upp gräddfil i en skål. Ställ gräddfilen, guacamole, tortillabröd och grönsakerna på bordet. Stek koljan i hälften av spiskumminoljan i en stekpanna på medelhög värme i 2-3 minuter/sida. Fördela fisken i tortillabröden med grönsakerna, guacamolen och gräddfilen. Pressa över limesaften från limeklyftorna och ringla över lite spiskumminolja. Klart att servera!