Fiskfärs i form

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme

Gott och enkelt!

Ingredienser

  • 600 g kolja el kummel
  • 2 tsk salt
  • 25 g smält margarin/smör (efter smak)
  • 2 msk potatismjöl
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 ägg
  • Ett knippe färsk dill (hackas)
  • 4 dl grädde (eller 2 dl röd mjölk och 2 dl grädde)
  • Instruktioner

    1. Mixa alla ingredienser i en matberedare eller mixer. Smörj formen noga. Grädda i 200° i vattenbad, c:a 40 min.
    2. Servera med potatis, grönsaker och en god sås som hälls över färsen, exempelvis räksås, citronsås, hollandaise, dillsås eller currysås!
    3. Färsen går utmärkt att värma i mikro! Kan även frysas för att användas senare med gott resultat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben