Fiskfärsbiffar

Serverar: 4 portioner

Lätta att göra och goda.

Ingredienser

  • 400 g fiskfilè hoki, sej
  • 50 g kallrökt lax
  • 3 msk grädde
  • 2 äggvitor
  • 1 tsk salt
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Se till att fisken är helt benfri. Finhacka fisken,både vitfisken och den rökta laxen i en matberedare. Blanda färsen med grädde,äggvitorna och kryddor. Var försiktig med cayennepepparen så det inte blir för starkt.
    2. Forma 4 biffar. Stek de med smör i medelvarm panna. Beräkna stektiden till ca 6-7 minuter per sida. Servera kokt potatis rivna morötter och smält smör till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben