Fiskgratäng med bacon
Serverar:
3-4 portioner
Vardagsmat för både stora och små!
Ingredienser
600g pangasiusfilé
Salt
Peppar
2 msk hummerfond
3 dl matlagningsgrädde
2 msk hackad dill
1 pkt hackad bacon
Instruktioner
Lägg filéerna i en ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Blanda samman hummerfond, grädde och dill och häll över fisken. Grädda i ugn 200 grader ca 10 min.
Knaperstek baconet och häll över fisken, in i ugn ca 20-25min.
Servera med hackad tomat och pressad potatis.
Liknande recept
Blomkålssoppa med bacon
4
2
Spagettigratäng med bacon
3.8
20 min
4
4
Pastasås med bacon och kräftstjärtar
4.2
15 min
4
3
Ugnspannkaka med bacon och äpplen
4.9
50 min
4
4
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Ugnspannkaka med bacon
5
40 min
4
2
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis
4.8
4
4
Ugnspannkaka med spenat, ädelost och bacon
4
40 min
4-6
2
Fiskgratäng med vin-och spenatsås
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!