Fiskgratäng med dillsås
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
Jättegott...
Ingredienser
1 kg potatis i småbitar
400 g hokifilé el annan vit fisk
1 tsk salt
2 krm peppar
1 pkt citronsås (kelda)
2 msk hackad dill
250 g räkor med skal
Instruktioner
Koka potatisen. Lägg fiskfilén på ett ugnsfast fat. Krydda.
Blanda citronsåsen med dillen. Häll såsen över fisken. Stek i 225 grader ca: 30 minuter.
Skala räkorna och strö dem över gratängen.
Servera med pressad potatis, lime, haricort verts och gurka.
Liknande recept
Fiskgratäng med dillsås och citronpotatismos
4.3
4
1
Fiskgratäng med pepparrot och mos
4.7
35 min
3
4
Falukorv med dillsås
3.3
30 min
4-6
4
Fiskgratäng med tärnad ostpotatis
4.8
4
4
Fiskgratäng med vin-och spenatsås
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Pappas fiskgratäng
3
30 min
4
2
Räk och kräft, fiskgratäng
4
30 min
4-6
3
Nettans mammas fiskgratäng
4
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!