Fiskgratäng med pesto och chili

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Har fått detta gudomligt goda och lätta recept av en kompis. Har faktiskt inte ätit godare fiskgratäng.

Ingredienser

  • 500 g vit fisk, ex torsk
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 5 dl grädde
  • 3 msk pesto
  • ½ tärning svampbuljong
  • 2 små röda chilifrukter (ta ur kärnorna)
  • Instruktioner

    1. Lägg den tinade fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra lite.
    2. Kör grädde, pesto, buljongtärningen, chilifrukterna i en mixer tills chilin är i småbitar. Häll såsen över fisken och ställ in i ugnen på 225º i ca 25 minuter.
    3. Servera med pressad potatis och en god sallad.
    4. Prova! Du kommer inte att bli besviken.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sazas 14 mars 2012

    Detta har har blivit en favorit. Jag blandar philadelphia cream cheese for cooking med gradden vilket funkar toppen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben