Fiskgratäng med räkor

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Jättegott och uppskattat även av barnen. GI-vänligt

Ingredienser

  • 4 -6 torskfiléer
  • Salt
  • Peppar
  • Knorrs fiskkrydda
  • 2 dl räkor
  • 2,5 dl creame fraiche
  • 1 dl riven ost
  • Salt
  • Peppar
  • Knorrs fiskkrydda
  • Lite dill
  • Instruktioner

    1. Lägg torskfiléer i en smord form, häll på salt, peppar och fiskkrydda.
    2. I ugnen ca 20 min 200 grader
    3. Blanda fraichen men ost och kryddor och dill till en smet.
    4. Ta ur fisken ur ugnen och lägg på räkor och bre smeten över fisken.
    5. In i ugnen ca 15 min Servera med Quinoa och grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben