Fiskgratäng med spenat

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabblagad och god fisk i ugn

Ingredienser

  • 4 laxbitar
  • Citronpeppar
  • ½ påse fryst bladspenat
  • Ca 10 cm purjolök
  • En skvätt olja
  • Salt
  • peppar
  • 1 burk smaksatt creme fraische, ex med vitlök och örter
  • Lite riven ost
  • Instruktioner

    Lägg fryst lax i ugnsform, krydda med citronpeppar. Hacka purjon och stek den i oljan utan att den får färg. Tillsätt spenaten. Salta och peppra. Tillsätt creme fraiche när spenaten tinat. Häll blandningen över fisken, lite riven ost på och in i ugnen på 200 grader i ca 25 min, eller tills fisken är klar. Grönsallad och kokt potatis är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben