Fiskgryta med chili och dill

Serverar: 4 portioner

Till detta recept kan man använda vilken fisk och vilka skaldjur man vill. I receptet anges vad jag råkade ha hemma och testa med när jag komponerade receptet. Lilla dottern 1,5 år åt nästan lika mycket gryta som mamma...

Ingredienser

  • 300 g vit fisk, t.ex. alaska pollock
  • 100 g crabsticks
  • 100 g skalade räkor
  • 1 gul lök
  • 2-3 paprikor, gärna röda
  • 1 burk krossade tomater (ca 400 g)
  • 1 dl matgrädde
  • 2 msk chilisås
  • 1/4 fiskbuljongtärning
  • Dill
  • Instruktioner

    Tina fisk och skaldjur om du använder frysta. Dela i bitar. Hacka lök och paprika och fräs i lite olja. Tillsätt tomater och grädde, samt chilisås, fiskbuljongtärning och dill efter smak. Koka upp och tillsätt fisk och crabsticks. Koka tills fisken är färdig. Smaka av under tiden. Tillsätt räkorna på slutet så att de blir varma men inte kokar. Servera med ris eller vad man tycker är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben