Fiskgryta med curry och ris

Serverar: 2 portioner

Enkel och god fiskgryta med smak av curry.

Ingredienser

  • 400 g djupfryst torskfilé, sej eller kolja
  • 1 purjolök
  • 2 äpplen
  • 1½ msk Milda Culinesse
  • 1 msk curry
  • 2½ dl Milda Mat
  • Instruktioner

    1. Skär fisken i mindre bitar.
    2. Ansa snitta, skölj och strimla purjolöken. Skär äpplen i små tärningar.
    3. Häll matfett i en kastrull och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i purjolök, äpple och curry och låt det hela fräsa ett par minuter utan att det tar färg.
    4. Häll i Milda Mat och låt koka upp. Lägg i fiskbitarna och låt grytan sjuda i ca 5 - 10 minuter.
    5. Servera fiskgrytan med kokt ris till.

    Liknande recept

    Kommentarer (3)

    HelloFroggy 17 oktober 2010

    Hej, Jag tänkte, när man skriver 'Curry' -menas vanlig pulvercurry krydda? eller någon slags hemmagjord, ? ...eller kanske Curry Paste? =) /Maria

    MrsC 17 oktober 2010

    Vanligt currypulver - men varför inte testa currypaste :-) Lycka till :-)

    almerase 25 april 2015

    Enkel och snabb fiskrätt som smakade bra. Perfekt vardagsrätt

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben