Fiskgryta med krämig krabbsås

Serverar: 3-4 portioner

Låter svårt, men är lätt! Godast till vanlig kokt potatis.

Ingredienser

  • 500g plattfisk, gärna spätta
  • 2 dl vatten
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 1 dl creme fraiche
  • 1/2 dl hackad dill
  • 1 citron Rivet skal av
  • Lite pressad citronsaft
  • 100g crabsticks skuren i bitar
  • Ev. maizena till redning
  • Instruktioner

    * Dela fisken i bitar * Koka upp buljong, creme fraiche, dill och citron. Lägg ner fisken och låt sjuda under lock 5-8min. * Lägg till sist ner crabsticksen och sjud 2 min till. * Vid behov red med maizena

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (1)

    zonale 18 mars 2008

    Mycket gott. Kommer definitivt att laga det igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben