Krämig fiskgryta

Serverar: 5 portioner

Tid: 30 minuter

Galet god och enkel currydoftande fiskrätt.

Ingredienser

  • 600 g torsk eller annan vit fisk
  • 2 st paprikor
  • 1 st gul lök
  • 2-3 tsk gul curry
  • 2 tärningar fiskbuljong
  • 2.5 dl matlagningsgrädde
  • 200 g färskost
  • 400 g champinjoner (en burk)
  • 2 morötter
  • 1 tsk salt
  • Färsk koriander
  • Salt & peppar
  • Instruktioner

    1. Skär morötterna och paprikan i tunna skivor, hacka löken och stek allt tills grönsakerna mjuknat. Häll på färskosten, grädden, salt och curry. Låt koka i cirka tio minuter.
    2. Medan såsen kokar kan du steka fisken i olja tills den nästan är genomstekt, krydda med salt och peppar.
    3. Lägg ner fisken i såsen och fördela den i mindre bitar. Låt koka tills fisken är helt klar. Toppa men koriander på tallriken.
    4. Servera med pasta eller ris.
    5. Voilá - Supergod middagsrätt!

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben