Fisklasagne

En annorlunda lasagne.

Ingredienser

  • 400 g fisk (t.ex. torsk)
  • Lasagneplattor
  • Tomatsås
  • 2 stora gula lökar
  • 2 msk margarin
  • 1 burk á 400 g krossade tomater
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 1 msk chilisås
  • 1 krm timjan
  • Salt
  • Peppar
  • Ostsås
  • 4 dl crème fraiche
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl vanlig mjukost
  • Instruktioner

    1. Hacka lök och fräs i en kastrull. Häll i krossade tomater, fiskbuljongtärning och övriga ingredienser. Låt sjuda i cirka 10 minuter.
    2. Rör ihop créme fraiche, vispgrädde och mjukosten.
    3. Tina fisken cirka 20 minuter. Skär den i cirka 2 cm breda tärningar. Täck botten med lasagneplattor. Bred cirka hälften av ostsåsen i en ugnsform. Täck med lasagneplattor. Varva tomatröra och fisk till två fyllda lager. Täck med resten av ostsåsen.
    4. Grädda i 175 grader i cirka 40 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben