Fisklasagne med skaldjur

Serverar: 4 portioner

Har fått detta fiskrecept av min arbetskamrat.

Ingredienser

  • 4 stora fiskfiléer
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Olivolja
  • 1 paket frysta crabsticks
  • 1 dl skalade räkor
  • ½ dl hackad färsk dill
  • 2 dl riven lagrad ost
  • 1 citron
  • 1 stånd broccoli
  • Grönsallad
  • Majonnäs
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Dela fiskfiléerna i två bitar och strö på salt och vitpeppar. Lägg fyra fiskbitar i en ugnsfast form.
    3. Blanda crabsticks, räkor, dill och 1 dl av osten i en skål och fördela blandningen på fiskbitarna. Pressa en halv citron över.
    4. Lägg de resterande fiskbitarna över skaldjuren och toppa med lite riven ost. Sätt in i ugnen i cirka 20 minuter.
    5. Skär broccoli i små buketter och marinera med olivolja och pressad citronsaft i 10 minuter. Servera fisken med grönsallad, broccoli, citronskivor, dill och en klick majonnäs.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben