Lasses fisklasagne

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Denna goda lasagne har min underbara kökschef lärt mig att tillaga, därför ger jag honom all äran.

Ingredienser

  • 1 pkt lasagneplattor
  • 300 g valfri fiskfilé
  • 5 dl grädde
  • 1 dl riven ost
  • 1 dl fiskbuljong
  • 4 msk maizena
  • 2 msk salt
  • 1 tsk peppar
  • 2 msk tomatpuré
  • 2 gula lökar
  • 1 dl hackad dill (fryst eller färsk)
  • 1 msk paprika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka ihop grädde, riven ost, fiskbuljong, tomatpuré, hackad lök, hackad dill och paprika. Red av med maizena och smaka av med salt och peppar.
    2. Lägg lasagneplattorna i botten på en smord ugnssäker form. Varva lasagneplattor, fisk och sås. Upprepa proceduren.
    3. Tillaga i ugn, 200 grader, i 25-30 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    evaldo 22 oktober 2008

    Jag har lagat Lasses fisklasagne och den var jättegod. Lägger in en bild också.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben