Fiskpinnar med frisk potatissallad på pepparrot

Serverar: 4 portioner

Här serveras fiskpinnarna med en lätt och fräsch potatissallad med pepparrot och äpple. Om du inte vill duka på tallrik, kan du istället fyllla en wrap.

Ingredienser

  • 16 st fiskpinnar, 400 g
  • 1 msk smör
  • Potatissallad
  • 1 kg kokt, fast potatis
  • 1 hel saltgurka
  • 3 msk kapris
  • 1-2 äpplen, gärna Pink Lady
  • 150 g grekisk yoghurt
  • 2 dl filmjölk
  • 3 msk hackad gräslök
  • 2-3 tsk riven pepparrot
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Ev 4 tortillabröd
  • Instruktioner

    1. Skala potatisen och skär i kuber. Skär saltgurkan i strimlor. Kärna ur äpplena, skär i bitar och låt skalet vara kvar.
    2. Skala och riv pepparroten. Blanda med filmjölk och yoghurt. Blanda alla ingredienser till salladen. Låt vila i kylen.
    3. Stek fiskpinnarna i smör i en stekpanna tills de är frasiga.
    4. Lägg upp fiskpinnarna på en tallrik, riv över lite pepparrot och servera med potatissalladen. Serverar du med tortillabröd så fyll dem med fiskpinnar och potatissallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben