Fiskpinnar på engelskt manér

Serverar: 2 portioner

Mr & MrsC kvällsmat: fiskpinnar, pommes frites och stekt ägg...

Ingredienser

  • 12 fiskpinnar, eller efter hunger
  • ½ kg pommes frites, eller efter hunger
  • 4 ägg
  • 2 tomater
  • Tillbehör
  • Malt vinäger
  • Instruktioner

    1. Tillaga pommes friten efter anvisningarna på fryspåsen.
    2. Dela tomaterna i halvor och stek dem i en stekpanna.
    3. Stek äggen "with the sunny side up".
    4. Lägg upp pommes frites och fiskpinnar på tallriken. Det stekta ägget lägger du försiktigt på pommes friten. Stick hål på äggulan... Lägg de stekta tomaterna bredvid.
    5. Sprinkla malt vinäger över pommes friten och fiskpinnarna. Ät och njut!
    6. PS. Vita bönor i tomatsås hör också till...men vi hoppade över det ikväll!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben