Fiskpinnar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Hemmagjorda fiskpinnar är enkelt att göra och dessutom mycket godare än köpta.

Ingredienser

  • 700 g torskfile
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 1 dl ströbröd
  • 3 msk riven parmesanost
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Börja med att skära fisken i lagom stora bitar. Vispa sedan upp äggen i en skål. Blanda ströbröd, parmesanost och citronpeppar i en skål och he sedan mjölet i en annan skål. Börja sedan med att doppa fiskbitarna i mjölet, sedan ägget och tillsist ströbrödsblandningen. Hetta sedan upp en panna med olja och stek fiskpinnarna tills de blir gyllenbruna på båda sidorna. Servera med potatis/potatismos och dillsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Potatismos
    Inga fiskpinnar utan potatismos till! Det håller säkert många svenskar...

    Populäraste maten
    Vad vi äter mest i Sverige? Inget snack, falukorven leder år efter år....

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben