Fiskpinnar med yoghurtsås och citrusris

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En god och billig lunchrätt som man dessutom fixar på en halvtimme.

Ingredienser

  • 400 g fiskpinnar, helst citronbitare
  • Smör till stekningen
  • 3 dl yoghurt
  • 2 tsk röd currypasta
  • 4 portioner ris
  • 1 msk smör
  • 2 tsk riven citronskal
  • 2 msk citronsaft
  • 1 msk persilja
  • Instruktioner

    Blanda currypastan med yoghurten till önskad styrka. Låt yoghurten dra en stund i kylskåp. Koka riset enl anvisning på förpackningen. Stek fiskpinnarna frasiga i smör. Citronbitare är en lite lyxigare variant som är lite mer fisk. Blanda det kokta riset med smör, riven citronskal, citronsaft och persilja. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskpinnarna med yoghurtsåsen och en extra citronklyfta.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Okänd 10 mars 2010

    Ser jätte gott ut jag ska testa detta recept imorgon!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben