Fiskpudding med lax

Serverar: 4 portioner

Mycket god uppskattas både av barn och vuxna fiskätare.

Ingredienser

  • 2 dl grötris
  • 4 dl vatten
  • 1/2 l mjölk
  • 3 st ägg
  • 600 g lax
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Margarin
  • Ströbröd
  • Instruktioner

    1. Koka upp riset i vattnet, tillsätt mjölken pö om pö tills det blir till en gröt. Låt svalna lite och tillsätt sedan äggen. Krydda med salt och vitpeppar. Hacka fisken i små bitar och blanda ner i gröten. Smöra och bröa en ungsform och häll sedan ner smeten. Strö över lite stöbröd och grädda i 225 grader i ca. 30 minuter.
    2. Serveras med potatis, skirat smör och rårivna morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben