Fisksås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Denna sås är underbar till varmrökt lax.

Ingredienser

  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl gräddfil
  • 1 rödlök
  • 1 bunt dill
  • 1 burk stenbitsrom, 80 g
  • 1-2 msk citronsaft
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Hacka dill och lök fint. Blanda ihop med det övriga och krydda. Låt stå kallt en stund.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben