Fisksås!

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Både för gammal och ung!

Ingredienser

  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 2 dl lätt créme fraiche
  • 2 st fiskbuljongstärningar
  • 1 pkt fryst dill
  • Instruktioner

    1. Koka under omrörning upp matlagningsgrädde, créme fraiche och fiskbuljongtärningar. Tillsätt frysta dillen. Vispa tills det löser sig.
    2. Servera till lax eller någon annan populär fisk, gärna med en citronklyfta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben