Fisksås

Underbart till lax!

Ingredienser

  • 3 dl grädde (eller lättare alternativ)
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ fiskbuljongtärning
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Blanda grädde och crème fraiche i en kastrull och smula ner buljongtärningen. Tillsätt dill efter eget tycke. Koka upp!
    2. Servera till fisk med ris, potatis eller quinoa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben