Fisksoppa

Lite "man tager vad man haver "-soppa. Inga mängder utskrivna i receptet då man kan ta lite olika om man vill ha mer eller mindre av något eller utesluta något helt!

Ingredienser

  • Morötter
  • Rotselleri
  • Palsternacka
  • Potatis
  • Purjolök eller gul lök
  • Vitlök
  • Smör eller olja
  • Valfri fisk
  • Räkor
  • Fisk eller grönsaksbuljong
  • Lagerblad
  • timjan
  • salt
  • peppar
  • Grädde
  • Ärtor
  • Instruktioner

    Fräs grönsakerna i smör eller olja. Slå på buljong och kryddor. Låt småkoka ca 15 minuter. Lägg i tärnad fisk och sjud tills fisken är klar, ca 5 minuter. Häll till sist i lite grädde,räkor och gröna ärtor. Smaka av och servera med mjukt eller hårt bröd.

    Liknande recept

    4.6
    4-6
    24
    5
    30 min
    4
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Det goda köket
    Denna veckan är det åter dags för Det goda köket-mässan i Älvsjö i...

    Jörgens fisksoppa
    I vår monter på Det Goda Köket på Älvsjömässan gör Jörgen succé med de...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben