Gott!
Skala lök, tärna paprika, tillsätt vitlöken och fräs allt i smör. tillsätt tomater, de tärnade morötterna, fiskbuljongen, timjan och ev champinjoner. låt sjuda 5 min. smaka av med ev. lite salt och cayenne. dela de tinade fiskfilérna, lägg i soppan. sjud 5 min. vispa grädden hårt. lägg i räkorn. rör försiktigt ner grädden. hetta snabbt upp, inte koka! strö över dill och servera.
Koka soppa på en spik
Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...
Det goda köket
Denna veckan är det åter dags för Det goda köket-mässan i Älvsjö i...
Jörgens fisksoppa
I vår monter på Det Goda Köket på Älvsjömässan gör Jörgen succé med de...
Satte i lite potatis bitar i soppan som fick koka med så att den blev lite "matigare" MUMS!!
Jättegod soppa! Bytte dock ut vispgrädden mot matlagningsgrädde, tillsatte lite vitvinsvinäger och en klick senap för ytterligare några dimensioner för smaklökarna! Detta med väldigt lyckat resultat!